fbpx

Bioboltok, Kihívások

A zöld hullám

Az egyik legfontosabb kincsünk az egészségünk. A tudatos vásárlók szeretnék amennyire lehet elkerülni, ha pedig már késő minél kíméletesebb, de mégis a leghatékonyabb módon kezelni egészségügyi problémáikat.

A táplálékainkban található vitaminok és fontos ásványianyagok  mennyisége sajnos vészjóslóan csökken.

A bioboltok vásárlóköre ennek köszönhetően jelentősen növekszik.

Szerencsére a legtöbb helyen szívvel- lélekkel helytálló, felkészült eladó végzi a munkáját, de így is hatalmas kihívás gyorsan és hatékonyan segíteni a vevőket.

A bonyolult törvényi szabályozásnak köszönhetően az étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos tudományosan igazolt információk csak nehezen emészthető formában vagy egyáltalán nem jutnak el a vevőkhöz. Sok esetben nincs információ, az allergiával kapcsolatos hatásról, és szinte soha nem szerepel egyszerűen értelmezhetően hogy milyen klinikai tesztek igazolják a feltételezett hatást. A megfelelő adagolás, és túladagolás mértéke, a javasolt elkészítés is gyakran hiányzik. Nagyon sok az anekdotális információ, rengeteg termék van a piacon, és az sem mindig szerepel a csomagoláson, ezekben mennyi a hatóanyag.

A személyes bizalom kulcsfontosságú

Ha az eladó gyorsan megtalálja az adott problémára alkalmazható termékeket és segít eligazodni a többféle termék között, jelentősen megnövelheti hatékonyságát, és a belé vetett bizalmat.

A NaturAI Hungary Zrt https://naturai.net/hu/ küldetése, hogy az étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos tudományos információkat minden termékről könnyen emészthető formában elérhetővé tegye a gyors és pontos vásárlási döntés érdekében.

Egy olyan alkalmazás kifejlesztésén dolgozunk ami akár a kívánt hatás, akár a keresett hatóanyagból kiindulva azonnal mutatja a lehetséges üzletben található termékeket.

Az IDA Mobil Alkalmazás

Tudományos klinikai tesztekkel alátámasztott információ gyors elérése
Teljes árukészlet listázása
Gyorskeresés, az árukészletben hatásos összetevő, terméknév, gyártó alapján
Gyorsan segít elérni a mellékhatásokról, allergiáról, más-szerekre-hatásról szóló információkat
Segítséget nyújt a hatékony alkalmazásban/ dózis

Dr Polgár Tímea, több mint 15 évet töltött gyógyszerkutatással és az erre használt szoftverek fejlesztésével, egy olyan alkalmazást szeretett volna létrehozni, ami lehetővé teszi, hogy a természetes étrend-kiegészítők és gyógynövények egyszerű, biztonságos felhasználása minél szélesebb rétegek számára legyen elérhető.

Ha ön is szeretne segíteni abban, hogy minél hatékonyabb és felhasználó-barátabb alkalmazást fejlesszünk kérjük regisztráljon :

Vagy írjon nekünk: info@naturai.net

About the author

Leave a Reply