fbpx

Rólunk

Dr. Polgár Tímea

Igazgató, társalapító

Tímea a BME Vegyészmérnöki karán szerezte a PhD fokozatát. A Szegedi Egyetemen végzett molekuláris biológusként és vegyészként. Alapos tapasztalattal rendelkezik a stratégiai üzletfejlesztés és a kutatás fejlesztés területén, elsősorban a biotech és a gyógyszeripari szoftverfejlesztés területen belül.

Mustafa Ahmed

Menedzser, USA

Mustafa több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik, több Fortune 500 vállalatnál vezetett IT fejlesztéseket. Mustafa a startup világban is otthonosan mozog, kettő vállalkozást indított el sikeresen és építette ki a fejlesztői csapatokat.

Horváth Péter

Értékesítési vezető, társalapító

Péter tapasztalt értékesítő, aki mezőgazdasági mérnökként végzett a Debreceni Egyetemen. A karrierjét a Ricoh és a Novartis-Syngenta vállalatoknál kezdte mint értékesítési vezető. A Chemaxonnál eltöltött évek alatt az ázsiai disztribútori hálózat kiépítésén keresztül járult a cég sikeréhez.

Lapusnyik Nóra

Üzletfejlesztési vezető, társalapító

Nora több mint 14 éves tapasztalattal rendelkezik a partneri menedzsmentben, elsősorban a tudományos szoftverfejlesztéssel kapcsolatos üzletfejlesztés területén. Nóra lelkes támogatója az induló vállalkozásoknak, és innovatív megoldásoknak. Nóra a marketing területén is jeleskedik és az egészségmegőrzés lelkes támogatója

Alex Allardyce

Nemzetközi kommunikációs szakértő

Alex az élettudományokkal kapcsolatos kommunikáció szakértője, különös tekintettel a gyógyszeripari és biotech szoftverfejlesztésre. Alex több nagy közösséget épített.

Dr. Hajdú Zsanett

Szakértő konzulens

Zsanett, biológus és gyógynövénykutató. Jelenleg vállalkozóként tudományos és ismeretterjesztő előadások tartásával, gyógynövényes konzultációkkal, online kurzusok készítésével is foglalkozik kis hazánkban. A Szegedi Tudományegyetemen szerezte a biológus diplomát…

Dr. Putics Ákos

Szakértő konzulens

Ákos molekuláris biológusként végzett és Würzburgban szerezte meg a PhD fokozatát virológia területen. Posztgraduális tanulmányait a londoni Imperial College-ban végezte, majd közel egy évtizedet töltött a Richter Gedeon gyógyszergyárnál.

Molnár Roland

Fejlesztési vezető, CTO

Molnár Roland, több, mint 10 évet töltött backend oldali fejlesztéssel, ahol a programozás mellett széleskörű ismeretekre tett szert az adatbázis tervezés és teljesítmény optimalizálás terén. Ez idő alatt egyre nagyobb csapatok élén valósította meg a legkülönbözőbb üzleti igényeket, épp úgy a pénzügy és a biztonság, mint a kémiai informatika világában.

Stolczenberger Andrea

Kommunikációs szakértő

Ügyféloldali és ügynökségi B2B és B2C tapasztalattal rendelkező kommunikációs szakember. Kiemelt tapasztalattal rendelkezik startup kommunikációban, állami projektekben, komplex kommunikációs kampányok menedzselésében, tökéletesen képes átlátni a legösszetettebb akcióterveket is és nagyszerűen bánik a határidőkkel.